Wij staan bekend om onze service en kwaliteit en die willen wij graag nog verder uitbreiden en tevens aanpassen met de volgende producten:


Online Reparatie inplannen bij StyleCycles

Nieuw: Plan je reparatie online in

Het is nu mogelijk om op elk moment dat het jou past een afspraak online te maken voor de werkplaats via www.stylecycles.nl. Actief vanaf 3 september 2018.

Online reparatie planner
SMS en Mailservice bij StyleCycles

SMS- en mailservice

Wanneer je de fiets, E-bike of ander mobiliteit-voertuig hebt gebracht voor reparatie geven wij meestal aan wanneer deze weer gereed is. Vanaf nu is het ook mogelijk dat wij dat per SMS of mail doorgeven als de reparatie of service gereed is. We zullen dit bij het brengen van de reparatie of service bespreken

Wijziging Openingstijden bij StyleCycles

Wijziging openingstijden

In de maand augustus waren wij door de vakantiebezetting al op de maandag dicht. Doordat we het steeds drukker krijgen en goed personeel moeilijk te vinden is draaien wij nu de maandag en dinsdag op beperkte bezetting. Dit werkt minder efficiƫnt voor ons en wij hebben gemerkt dat door de maandag dicht te zijn wij van dinsdag t/m zaterdag een betere bezetting hebben. Hierdoor kunnen wij de klant ook vaak beter en directer helpen. Hierom hebben wij besloten dat we voortaan op de maandag gesloten zijn.